Egyedit jó áron, közvetlenül a gyártótól.
Termékeink
Nyitva tartás
 
 
Hétfő - Péntek
7:00 - 16:00
Szombat
8:00 - 11:00

TERMÉKEK

Támfal elemek

A Derideo saját, szabadalmi védettséget élvező „3V” támfalelemei teszik lehetővé annak az, akár házilagos kivitelezéssel is megoldható támfalnak az építését, amely jelenleg a leggyorsabban megoldást jelentheti Önnek.
 
Ezeket az elemeket csupán egymásra kell rakni, semmiféle kötőanyagra, ragasztóra, híg betonra nincsen szükség, egyedül megépíthető és bármikor roncsolás nélkül elbontható támfal megoldást nyújt.
Egy-egy támfal elem 50 cm hosszú,25 cm széles és 20 cm magasságú, tömege kb 40 kg.
Az egymásra rakott üreges elemek önmagukban is stabil kötést adnak, de építés közben folyamatosan, vagy közvetlenül befejezés előtt betölthetők homokkal, törmelékkel, sittel, kaviccsal egyaránt.
Amennyiben nagyon nagy szilárdságra törekszik vagy nagy oldalnyomással kalkulál, híg betonnal is megtöltheti a támfal elemeket, ekkor azonban a roncsolás nélküli szétbontás vagy áthelyezés már nem megoldható. A támfal elemek függőlegesen oszlop beépítésével nagyobb magasság esetében tovább merevíthetőek, oldalirányú elmozdulás még erőteljesebben megakadályozható egy egyszerű, az üreges oldalon belüli összekapcsolással.
A támfal elemek bármilyen alapszínűek lehetnek, egyik látszó oldalukon strukturált formát mutatnak, másik oldaluk teljesen sima felületűek.
Adott távolságonkénti pillérek kialakításával a támfal stabilitása még tovább fokozható, ez néhány méter hosszúságot követően egyben célszerű is. Felhasználási területük minden olyan esetben javasolt, amikor gyorsan, egyszerűen összefüggő falat szeretnék építeni annak lehetőségével, hogy az bármikor roncsolás nélkül bontható, áthelyezhető, bővíthető vagy megszüntethető legyen.
Az esetek nagy részében csupán döngölt, kemény és sík alapra van szükség, beton alapot a nagy oldalnyomás és a fokozott igénybevétel esetén kell kialakítani.
Hosszan tartó folyamat végére jutottunk most, amikor végre elkészült a gépi sorozatgyártást biztosító támfal elem gyártó sablonunk, így reményeink szerint hamarosan már megindulhat az ipari méretű gyártás, mely előtt egy nagyobb termékbemutató keretein belül minden érdeklődő találkozhat új 3V támfal termékünkkel.
Ennek időpontjáról és a további fejleményekről a „Hírek” oldalon a továbbiakban folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket!
 
Amennyiben igényli, a gyártás elindításakor Önnek üzenetet, képanyagot és egy személyes maghívót küldünk a termékbemutatóra!
 
Ehhez elegendő, ha mindössze egy levelet küld a kapcsolati oldalról:

 
„Tájékoztatást kérek az új támfalelemekről!”